Gusta

Gusta
Gusta
Gusta
Gusta

GUSTA CELEBRATE THE DAY!

Dat is waar we voor staan! Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Gusta is een jong, stoer en warmbloedig (Me Gusta ; Spaans) Nederlands merk met invloeden van Scandinavië tot aan de Mediterrane. Bij deze mix aan invloeden voelen wij ons het beste thuis.Daarnaast vormt het de gedachte waarmee we Gusta producten ontwikkelen “It’s part of our DNA to celebrate every day”.

Monday to Sunday… All day every day…. Iedere dag zijn er enkele momenten om het drukke bestaan achter je te laten en te genieten van de kleine momenten. Een moment van: verse koffie, een warm glas thee, een heerlijke maaltijd, een verse smoothie of wegduiken op de bank met een goed glas wijn.

Het weekend is wat ons betreft het moment om het drukke leven even aan de kant te schuiven en enkel te genieten van de mooie dingen: Een mooi gedekte tafel, sfeervolle kaarsen op een koude winteravond of lekker lang tafelen. Alle momenten die je deelt met vrienden, familie of lekker voor jezelf houdt. Gusta ondersteund deze gedachte volledig That’s what we do… Thats what we are!! Celebrate the day!