Foekje Fleur

Foekje Fleur
Foekje Fleur
Foekje Fleur
Foekje Fleur

De producten van Foekje Fleur zijn speels, vrolijk maar ook functioneel en bovenal gemaakt met een boodschap: Wees zuinig op de natuur!  

Toen kunstenares Foekje Fleur van de plastic soep hoorde, is ze zelf plastic flessen uit de Maas gaan vissen en werd ze geïnspireerd. Door duurzame replica’s te maken van de plastic flessen, wil ze meer ruchtbaarheid geven aan het groeiende probleem van de plastic soep. Van de plastic flessen maakt ze mallen voor haar porseleinen flesvazen. Van buiten ongeglazuurd, mooi mat dat lijkt op plastic en van binnen geglazuurd zodat er water in kan en je de flessen kunt gebruiken als vazen. Ze worden handgemaakt door Middle Kingdom Porcelain in Jingdezhen, hierdoor kunnen de kleuren afwijken. Elke fles is gesigneerd. Een kunstwerkje!

Bubble Buddy is een heel mooi door Foekje Fleur en Good to give ontworpen zeepbakje van gerecycled plastic. Gemaakt in Nederland. Het is niet zomaar een zeepbakje, het heeft namelijk een rasp waarmee je stukken zeep kunt raspen en toevoegen aan je badwater of schoonmaakwater. De rasp is ook een uitlekbakje waardoor je stuk zeep goed droogt en lang te bewaren is. Dus tijd om weer stukken zeep te gebruiken in plaats van plastic(soep) flessen. Ook gaat er een deel van de opbrengst naar Sea Shepard . In mooie kleurtjes en hij komt in een super leuke verpakking die het hele verhaal ook nog eens vertelt. En er zit een 100% organische huishoudzeep van Werfzeep in! Dus ook zeer geschikt om cadeau te geven.