eigen plekje?

9 November 2019 zijn de deuren van Blie Woon en Droomwinkel aan de Gruizenstraat 38 te Sittard geopend.

Blie is een winkel met bijzondere spullen op het gebied van kinderen, wonen en lifestyle. Wij proberen telkens een assortiment te creëren dat verrassend en vernieuwend is. Producten met een verhaal. Wij kopen producten in, waar we helemaal in geloven. De inspirerende winkel van Blie heeft veel verschillende en aparte artikelen voor net zoveel verschillende wensen!

Blie Woon en Droomwinkel is een mix van een bijzondere winkel, shop in shop en creatieve, inspirerende workshops en lezingen. Oftewel het Blie-concept.

Naast het eigen assortiment wil Blie nieuwe ontwerpers, creatievelingen, labels en andere ondernemers de kans geven hun weg te vinden naar het winkelend publiek in Sittard middels een fysiek verkooppunt. Ondernemers die bij ons een plekje huren krijgen de kans om op deze manier meer naamsbekendheid te krijgen, reclame te maken en daardoor meer omzet te kunnen halen.

Ben jij een creatieve ondernemer en verkoop jij producten die passen in het Blie-concept en wil je graag die producten bij Blie verkopen? Blie biedt verschillende mogelijkheden aan om jouw producten mooi te presenteren. Een plank huren bij Blie kan al vanaf €25,- per maand. Samen kijken we welke plek het beste bij jou past. Wij gaan gebruik maken van een online kassasysteem. Met dit kassasysteem krijg je een eigen login. Hierin kun je zelf je producten aanmaken en de verkopen inzien.

Wij vinden het belangrijk dat de producten in onze winkel elkaar niet bijten. Er moet een juiste balans in aanbod zijn, daarom zoeken wij zorgvuldig onze huurders uit. Wij bieden een gering aantal verhuurbare opties aan om het aanbod zo uniek mogelijk te houden, zodat jouw product onze volledige aandacht krijgt! Wij zijn zeer actief op Social media en vinden het belangrijk dat jij als huurder dat ook bent. Dit om genoeg traffic te genereren.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden bij Blie?

Stuur dan een mailtje naar anke@bliewinkel.nl of bel 0652386220

Goed om te weten!

-Een plank van 85 x 40cm huren bij Blie kan al voor €25,- excl. btw.

-Wil je liever een grotere of kleinere plek? Er zijn diverse mogelijkheden, zoals een plank, rek, tafel, plekje in de vitrinekast, kaartenrek of kledingrek. Samen kijken we welke plek het beste bij je past.

-Wij vinden het prettig dat je de eerste keer de producten zelf komt brengen. We kunnen er dan samen voor zorgen dat de presentatie van jouw producten op de meest gunstige manier gebeurt. De volgende keren mag je je items ook opsturen.

-Om een plekje te kunnen huren moet je in het bezit zijn van een KvK nummer en/of BTW nummer.

-De huurprijzen zijn exclusief BTW.

-De minimale huurtermijn is twee maanden, daarna is de huur per kalendermaand opzegbaar.

-De huur van de winkelruimte factureren wij via een automatisch factureringssysteem voorafgaand aan iedere maand. De verkopen en voorraadstand kan jij 24/7 volgen met jouw eigen inlogcode en we maken de omzet via een creditfactuur in zijn geheel over in de nieuwe maand.

-Naast de huurprijs vraag Blie 10% ex BTW commissie. Dit is voor de variabele kosten die gemaakt worden, zoals marketing activiteiten, flyers, tasjes, inpakservice enz.